Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski serwer LOL

THE REAL 1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zapewne wielu z was gra w LoL, pewnie wielu z was chcialoby miec wlasny polski serwer, podpisujac sie pod ta petycja do RIotu mozecie pokazac, ze chcecie miec wlasny serwer, tylko dla polakow.

jedyne co musicie zrobic, to podpisac sie pod ta petycja:

http://www.thepetitionsite.com/105/692/291/we-want-polish-lol-server/

no witam

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

osobiście jestem na tak, ruscy mogą mieć to czemu polacy nie

Ponieważ Rosja jest bardzo rozległym oraz mało komunikatywnym krajem, jednak wydaje mi się, że cebulacy powinni zostać odgrodzeni od cywilizowanych państw.

Opublikowano

Jak Polak będzie grać z Polakiem to przecie gra nie będzie tylko wyzwiska, feedowanie, afk itd.

Już teraz widać jak ktoś zacznie wyzywać albo feedować to od razu, że to Poland, PL, Polako itd xD

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

i tak nie ma na to szans, za mało polaków, po za tym co to robie w dziale pogaduszki? nie powinno byc w lolu?

Opublikowano

i tak nie ma na to szans, za mało polaków, po za tym co to robie w dziale pogaduszki? nie powinno byc w lolu?

W LoL'u połowa userów nie umie się przedstawić, Pogaduszki to trochę lepsze miejsce.

Opublikowano

Bardzo poważni są ci polacy.

jihj.png

A co do Lola, to nie gram, ale podpiszę się pod petycją.

Podpisany:

nw8Uill.png

(chyba dobrze dałem prefix :D )

4770714280454741315510.png
Opublikowano

O już widzę zleciały się polskie prosy, każdy inny polak to ścierwo co feeduje i flameuje, tylko ja jestem wybrańcem, dlatego nie będę grał z polakami bo przegram, przeniosę się na westa to wbiję diament!

@ Zły dział, to po pierwsze, po drugie to wątpie żeby to przeszło. No ale spróbować nie zaszkodzi.

Game Over

Opublikowano

Witam, zapewne wielu z was gra w LoL, pewnie wielu z was chcialoby miec wlasny polski serwer, podpisujac sie pod ta petycja do RIotu mozecie pokazac, ze chcecie miec wlasny serwer, tylko dla polakow.

jedyne co musicie zrobic, to podpisac sie pod ta petycja:

Wolałbym już grac na tureckim niż na polskim lolu hehe ^_^ już widzę te flame wary w lobby.

Opublikowano

Oby to nie zadziałało... Nie chce grać z samymi polaczkami w teamie ;x

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

NIe rozumiem samej idei robienia takiej petycji.. co wy myślicie że to tylko wy takie petycje robicie? nie! oni dostają takiego spamu codziennie więc wątpie w powodzenie takiej pseudo-ankiety (bo 1000 głosów to nie jest zbytnio dużo jak na to "community" które niby chce własny serwer) + jestem ciekawy ile osób by grało na takim polaczkowym serwerze :_: (tak wiem wiem ci co zaczynają + jakieś polaczki co płaczą że ich wyzywają [gdzie sami zapracowaliśmy na taką a nie inną opinie w tej grze ]) do tego widzę te kolejki w poziomie plat V ^ .

DR5ChPt.png

Opublikowano

Strasznie płaczecie mówiąc coś typu " polaczki będą feeedować" itd. pragnę zauważyć że, jest sporo dobrych polskich graczy . A ci słabi będą trafiać też na tych słabych i będą grali na swoim poziomie.

Ogólnie petycja bardzo fajny pomysł będzie jeszcze lepszy ping i może uda się nabić coś więcej nic platynka 3 ;3 .

Opublikowano

Pomysl beznadziejny. Może dobry dla graczy poniżej golda ale platyna+ byśmy czekali w kolejce po pół godziny a diament godzinę? W nocy ze dwie? No to jest chore, sam nie lubię grać z polakami i jeszcze bardziej jak są duo bo od razu lecą wyzwiska. Z obcokrajowcem jeszcze się jakoś dogadasz puści cie na pozycję którą mainujesz pójdzie do jungli jeśli ty nie potrafisz, a taki typowy polski gracz nie spojrzy na to co inni chcą. On jest first pickiem on bierze to co chce i ma wyjebane.

Opublikowano

12 podpisów? Kto to organizuje, czy zostało to w jakikolwiek sposób przedyskutowane z Riotem? To wygląda, jakby randomowy gość zrobił sobie równie randomową petycję nie uzgadniając tego z nikim, kto rzeczywiście mógłby mieć wpływ na stworzenie nowego serwera.

Zbierzmy sobie 1000 podpisów, bo dlaczego nie. Pfff.

Opublikowano

to nie ma sensu mało kto chciałby grać na polskim serwerze hahha sam flame  i kidy 

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Niewiem o co chodzi , flame polaków jest z reguły na innych graczy (rzadko z polski) , a polacy znani są z flamu ,a nie z złej gry . Częściej widzę dobrze grającego polaka niż francuza na przykład... Po za tym jak będzie miał swój serwer (PL) to z każdym się dogadasz , nie wiem , ale jeśli wolicie mówić koledze z team'u co zrobił źle po angielsku to wasza sprawa . Czasem jest 5 polaków a i tak każdy wali po angielsku , gimba nic nie czai , i macie komunikację taka że dupe urywa ... Nie tylko polska flamuje z tym , że polska jest z tego "very fame" bo każdy zna już chyba polskie " kurwa " " pierdol się " itp

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Głupie gimby to nie jest ankieta od Riotu tylko od jakiegoś innego gimba.

Autor - Richy Rich, no kurwa cebuland pozdro.

Petycja jest Fake'm ale gdyby był polski serwer to i tak bym nie grał (jebać to że wyłączyli by możliwość RP za pln'y) same kidy, trolle i flamerzy. Jedyną rzeczą o której bym się dowiedział na polskim serwerze to że matka mi sie puszcza - i nie oszukujmy się - polacy najbardziej potrafią wyflamić na drugiego polaka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...